Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 17:54

Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα, σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε ενεργά στη διοργάνωση της 14ης Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) Πάνος Μυλωνάς το Σάββατο 17-10-2020 στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού και των οδηγών, για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Η Αντιπεριφερειάρχης, Μαρία Σαλμά, συμμετείχε στην δράση στο Αγρίνιο τονίζοντας την σπουδαιότητα της, μιας και το αλκοόλ εξακολουθεί και στην χώρα μας να αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων τροχαίων και σοβαρών τραυματισμών, ιδίως μετά τη νυχτερινή διασκέδαση του Σαββατοκύριακου, όπου εμπλέκονται κυρίως νεαρά άτομα, ενώ δήλωσε ότι η Π. Ε. Αιτωλ/νίας είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και θα βρίσκεται μπροστά πάντα σε όλες τις δράσεις, που αποσκοπούν στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού που είναι η ανθρώπινη ζωή.

20201019 ΝΥΧΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ 2

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.