Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:40 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 20:29

Ύβρις και βλασφημία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βοσκοτόπια: να τελειώνουμε πια με τις ανοησίες.

Αυτό που συμβαίνει με τα βοσκοτόπια αποτελεί μέγιστη ύβρις και ύψιστη βλασφημία έναντι των κτηνοτρόφων της χώρας.

Η καταγγελία στην οποία προχώρησε η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ για το «κύκλωμα εκατομμυρίων ευρώ απέναντι στους κτηνοτρόφους», στην οποία περιέγραφε με λεπτομέρειες το πώς και το γιατί, σε συνάρτηση με μια σειρά από παράλληλες αποκαλύψεις, έχουν δημιουργήσει ένα τουλάχιστον εκρηκτικό  μείγμα, με τους «πυροτεχνουργούς» του ΟΠΕΚΕΠΕ να καλούνται τώρα να εξουδετερώσουν όλες εκείνες τις επικίνδυνες για την κτηνοτροφία καταστάσεις.

Σημειώνουμε ότι η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ και η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ χρόνια ολόκληρα φωνάζουν, καταγγέλλουν, αναδεικνύουν με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία ότι το περιβόητο μηχανογραφικό σύστημα, το οποίο το έχουμε πληρώσει με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα εις διπλούν, είναι τουλάχιστον διάτρητο.

  • Και πως η περιβόητη «τεχνική λύση», …μόνο λύση δεν ήταν!

Αντιθέτως, άφηνε πόρτες και παράθυρα ανοιχτά σε όσους επιτηδείους ήθελαν με εικονικές δηλώσεις και ψεύτικα Ε9 να κατακλέψουν τις επιδοτήσεις των αγροτών και να ρημάξουν το Εθνικό Απόθεμα.

Το πραγματικά αστείο σε αυτή την υπόθεση, είναι ότι αντί να δώσουν απαντήσεις εκείνοι που ευθύνονται για τη διαμόρφωση όλης αυτής της τραγικής, κατά τα άλλα, κατάστασης, επιμένουν ακόμη και σήμερα να μετράνε τα κέρατα της Λεπενούς και να σπεκουλάρουν με μια υπόθεση σταγόνα στον ωκεανό, αυτή των Κυθήρων, η οποία έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και θα κριθεί, φυσικά με τον τρόπο που η δικαιοσύνη θα αποφανθεί, αποδίδοντας ευθύνες όπου κι αν αυτές υπάρχουν.

Εύλογη, όμως, η απορία: χαμπάρι δεν πήραν για το τι γίνεται το τελευταίο διάστημα; Δεν είδαν; Δε άκουσαν; Δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο;

Ύβρις και βλασφημία!

  • Δεν θα σταθούμε, όμως, σε αυτό. Το θέμα είναι να τελειώνουμε κάποια στιγμή με όλους όσοι (όποιοι κι αν είναι, όπου και αν είναι, όσοι κι αν είναι) είχαν ανακαλύψει την κότα με τα χρυσά αυγά, στερώντας πολυτίμους πόρους απ’ την κτηνοτροφία, απ’ την παραγωγή, απ’ τους ανθρώπους που μοχθούν για να κρατήσουν τον κλάδο ζωντανό.

Οι εξελίξεις είναι μπροστά. Και με ενδιαφέρον αναμένουμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Διαβάστηκε 703 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα