Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:56 μμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 20:07

Η Μητρόπολη Κανάγκας δέχτηκε τα “δώρα της αγάπης” από Αγρίνιο και Πάτρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μητρόπολη Κανάγκας παρέλαβε το κοντέινερ που απεστάλη από τις Ιερές Μητροπόλεις Πατρών και Ακαρνανίας και από τους Ιεραποστολικούς Συλλόγους που εδρεύουν σε αυτές, του Ιερού Χρυσοστόμου στην πόλη των Πατρών και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πόλη του Αγρινίου.

Το κοντέινερ ήταν γεμάτο από λειτουργικό, εκκλησιαστικό εξοπλισμό που θα εξοπλίσει τους Ιερούς Ναούς με λειτουργικά σκεύη καθώς και από τρόφιμα, τα οποία θα ανακουφίσουν τους πάμφτωχους Κογκολέζους. Θυμίζουμε, Μητροπολίτης Κανάγκας είναι ο Αγρινιώτης κ. Θεοδόσιος

Σε σχετική ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολής « Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» που εδρεύει στο Αγρίνιο  αναφέρει:

Με πολλή χαρά η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας παρέλαβε το κοντέινερ που απεστάλη από τις Ιερές Μητροπόλεις Πατρών και Ακαρνανίας και από τους Ιεραποστολικούς Συλλόγους που εδρεύουν σε αυτές, του Ιερού Χρυσοστόμου στην πόλη των Πατρών και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην πόλη του Αγρινίου.

Το κοντέινερ ήταν γεμάτο από λειτουργικό, εκκλησιαστικό εξοπλισμό που θα εξοπλίσει τους Ιερούς Ναούς με λειτουργικά σκεύη καθώς και από τρόφιμα, τα οποία θα ανακουφίσουν τους πάμφτωχους Κογκολέζους αδελφούς.

Η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας και προσωπικά ο Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος ευχαριστούν τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομο και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, αφενός μεν για την ολόκαρδη αγάπη και συμβολή στο έργο της Ιεραποστολής στην Κανάγκα αφετέρου δε για την παρακίνηση σε συναγερμό αγάπης στους πιστούς των Μητροπόλεών τους προς συγκέντρωση όλων αυτών των αγαθών.

Επιπλέον ευχαριστίες πρέπουν στους προαναφερθέντες Ιεραποστολικούς Συλλόγους καθώς και στην Αδελφότητα Θεολόγων «Ο ΣΩΤΗΡ» για την αποστολή των εκκλησιαστικών βιβλίων στην γαλλική γλώσσα.

Τέλος θερμές οι ευχαριστίες σε όλους τους αδελφούς που σηκώνουν μαζί μας τον σταυρό της Ιεραποστολής. Ο Θεός να ανταποδίδει σε όλους με την εξ ουρανών την ευλογία Του.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 571 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.