Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:20 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 18:38

Παναιτωλικός: Νίκησε η Κ17 ισόπαλη η Κ19

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του Παναιτωλικού στη Λαμία για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Η ομάδα μας προηγήθηκε με πλασέ του Δήμου πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό, είχε δοκάρι στο 31’ και ευκαιρίες για να αυξήσει τη διαφορά. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 66’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Βλαχομήτρος.

Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Ντούκας (71’ Παπανικόπουλος, λ.τ. 81’ Καρατσόλης), Σκιαδάς, Σοροβός, Σαράκης, Σκόνδρας, Δημητρίου (81’ Κρανιώτης), Λαζαρίδης (88’ Ντάβανος), Τρομπούκης, Δήμος (71’ Λαμπρίδης), Θεοδώρου.

Στο πρωτάθλημα υποδομής Κ17 του Παναιτωλικός κέρδισε στο Emileon τον Άρη με 2-1, πανηγυρίζοντας τη 2η νίκη μέσα στην εβδομάδα μετά το 3-2 της Τετάρτης επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νικολάου στο 63’ άνοιξε το σκορ, αλλά στο 78’ αποβλήθηκε. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Παναιτωλικός πέτυχε δεύτερο γκολ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος στο 87’. Ο Άρης μείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και αμέσως μετά ήρθε δεύτερη αποβολή για την ομάδα μας (Καστανιώτης στο 92’), η οποία κράτησε το 2-1 και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Άρη που έως τώρα είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αγωνίστηκαν οι: Παναγιωτόπουλος, Μπαρδούλης, Καστανιώτης, Ζαβέρδας, Σοφιανόπουλος, Νικολάου, Μπαρμπαγιάννης (59′  Κόκα), Αυγέρης (84΄ Καλογερόπουλος), Παπαδόπουλος, Ταράσης, Ζουρνατζάκης (76΄ Κουνάβας).

Διαβάστηκε 608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.