Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 11:04

Super League: Ανοίγει η «αυλαία» της 5ης αγωνιστικής με τρία ματς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει ξανά σήμερα με τρία παιχνίδια.

Η σημερινή 5η αγωνιστική της Super League ανοίγει το μεσημέρι, όταν ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Πανθεσσαλικό Στάδιο. Σε ένα ματς δυνατό με τον ΠΑΣ να προέρχεται από ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βόλος έχει κάνει καλό ξεκίνημα.Αργότερα, ο Άρης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνη στο στους «Ζωσιμάδες», αφού αυτή την περίοδο γίνονται βελτιωτικά έργα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, βρισκόμενοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο Αθηνών, λίγο πριν «φορέσει τα καλά του» για το ξεκίνημα των ομίλων του Champions League απέναντι στην Μαρσέιγ στο Καραϊσκάκη την Τρίτη. Η ομάδα του Νταμίρ Κάνταντι έχει δώσει ήδη κάποια δύσκολα παιχνίδια, με θετικές εντυπώσεις και την αίσθηση της ανοδικής πορείας σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει τις δύο προηγούμενες σεζόν και τα τέσσερα ματς, με αντίπαλο την ομάδα από το Περιστέρι.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League

Σήμερα

16:00 Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 2)
18:15 Αρης-Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)
20:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος (Novasports 2)

Κυριακή

16:00 ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (Novasports 1)
18:15 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
20:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Δευτέρα

19:30 Λαμία-Παναιτωλικός (Novasports 1)

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 553 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.