Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:21 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 10:46

Ναύπακτος: Συνεχίζει να αλλάζει όψη συνεχώς το Παπαχαραλάμπειο (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μόνο υπερηφάνια μπορείς να νιώθεις για ένα δημόσιο αθλητικό χώρο όταν οι άνθρωποι που τον φροντίζουν συνεχίζουν να τον κρατούν πάντα σε υψηλό επίπεδο , καθαρό αλλά και κάτω από πολλές δυσκολίες λόγω covid ασφαλή. Μετά την είσοδο που πήρε το χρώμα της γαλανόλευκης , αλλάξαν χρώμα και τα καθίσματα που βάφτηκαν στα χρώματα της ομάδας της πόλης μας στρώθηκε η πρώτη στρώση ασφάλτου στον ταρταν που σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο. Όπως σας έχουμε ενημερώσει έρχονται τα “έξυπνα φώτα” στο γήπεδο που θα προσφέρουν ακόμη πιο ποιοτικό φωτισμό και συγχρόνως οικονομικότερο. Ο μεγάλος στόχος και κάτι που δεν είναι μακριά να πραγματοποιηθεί είναι να γίνει μια σκεπαστή εξέδρα σε όλη την Κερκύδα του γηπέδου.

Το Nafpaktianews.gr σας παρουσιάζει βίντεο από το Παπαχαραλάμπειο με τις πρόσφατες αλλαγές αλλά και την υποδοχή των αθλητών από τους υπευθύνους του γηπέδου.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 554 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.