Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 18:32

Παναιτωλικός: Τρεις οι απόντες με Λαμία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς τρεις παίκτες, δύο εκ των οποίων βασικοί στα προηγούμενα ματς, θα αγωνιστεί ο Παναιτωλικός στη Λαμία. Ο τιμωρημένος Βάντερσον και οι τραυματίες Ματσόλα, Μεντίνα.

Ο Βάντερσον είναι ο πρώτος που αποβλήθηκε φέτος, οπότε δεν θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του εκτίοντας την ποινή μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.

Ο τραυματισμός του Ματσόλα είναι ίσως ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Χάβο, αφού όχι μόνο έπαιξε βασικός στα τέσσερα πρώτα ματς, αλλά ήταν σε όλα απ’ τους διακριθέντες.

Ο Μεντίνα ήταν στον πάγκο έως τώρα και χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, Στη θέση του (δεξί μπακ) υπάρχουν επιλογές.

Ως αντιστάθμισμα στις τρεις απώλειες, έρχεται η ενίσχυση με δύο πρόσωπα που δεν έχουν καθίσει ούτε στον πάγκο έως τώρα. Τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Αρσούρα και ο Γιάκολις, είναι πλέον διαθέσιμοι και έτοιμοι για το ντεμπούτο τους στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 535 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.