Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:57 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 14:08

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα με 100% επιδότηση για 3.000 άνεργους νέους σε 4 περιφέρειες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ στοχεύει στη διευκόλυνση της εισόδου των νέων ηλικίας 18-30 ετών στην αγορά εργασίας – Στα 20 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 13:00, ξεκινούν οι αιτήσεις εργοδοτών για το νέο «ειδικό πρόγραμμα προεργασίας για 3.000 ανέργους νέους, ηλικίας 18-30 ετών, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού, δημόσιου και κοινωνικού τομέα, που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου, Θεσσαλίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», στο πλαίσιο των νέων δράσεων ανάσχεσης της ανεργίας και προώθησης της απασχόλησης, μέσω της επιδότησης της εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας, μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας και η αντιμετώπιση της διαρροής επιστημονικού εργατικού δυναμικού.

Πηγή:protothema.gr

Διαβάστηκε 682 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία