Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:58 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 19:02

Το μυστικό της Τροφοπυραμίδας - Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 16 Οκτωβρίου - Eκδόσεις Πορφύρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μυστικό της Τροφοπυραμίδας

της Πηνελόπης Μωραΐτου

Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη

Ο Οδυσσέας και η Αντιγόνη θα ζήσουν μία απίστευτη περιπέτεια στα άδυτα της τροφοπυραμίδας. Μαζί τους ο φαραώ Τροφοχαμών και μία σειρά περίεργων πρωταγωνιστών, άλλων στρουμπουλών, άλλων λεπτών, που όλοι μαζί θα παλέψουν να ανακακαλύψουν τα μυστικά της πυραμίδας, με στόχο τη διατροφική ισορροπία και το μεγάλο έπαθλο, την υγεία.

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν τους ήρωές μας σε ένα ταξίδι γεμάτο απρόσμενες γεύσεις, εκπλήξεις, παιχνίδια και προπαντός εμπειρίες που κάνουν τη ζωή μας όχι μόνο πιο πλούσια, υγιεινή αλλά και γευστική! Για παιδιά από 6 έως 10 ετών.

Για να τυπώσετε την αφίσα του βιβλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα διατροφής πατήστε εδώ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αφορμή το βιβλίο συνάδει με την εκπαιδευτική πολιτική του Υπουργείου Υγείας για την διατροφική αγωγή. Η διατροφή αποτελεί θεμέλιο λίθο για την υγεία. Οι παράγοντες κινδύνου της κακής διατροφής ξεκινούν από την παιδική ηλικία. Με την κατάλληλη εκπαιδευτική παρέμβαση τα παιδιά θα βοηθηθούν έτσι ώστε να κάνουν εκείνες τις επιλογές που θα προάγουν την υγεία τους και θα προλαμβάνουν τα χρόνια νοσήματα κατά την ενήλικη ζωή τους.

Για να δείτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του βιβλίου πατήστε εδώ.

Στοιχεία του βιβλίου:

ISBN: 978-618-5197-20-9, 20Χ28, 69σελ.

Mε σκληρό εξώφυλλο και δραστηριότητες

Λιανική τιμή: 12,00 [αγοράστε το με έκπτωση 10% από το porphyrabooks.gr]

Διαβάστηκε 984 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.