Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 18:14

Ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε Αστακό και Μύτικα για την ΠΟΑΥ το Σαββατοκύριακο 17/18/10/2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε Μύτικα και Αστακό για το σοβαρό για το μέλλον της περιοχής θέμα της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών προχωρά η Επιτροπή Αγώνα το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου.

Θα συμμετέχουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και αιρετοί στον Δήμο Ξηρομέρου τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται για τον Κορωνοϊό (αποστάσεις, αντισηπτικά κλπ).

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Αγώνα θα διοργανώσει δύο ενημερωτικές συγκεντρώσεις σε Μύτικα και Αστακό, με κύριο ομιλητή τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αναφερθεί στο σοβαρό για το μέλλον της περιοχής θέμα της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.).

Στην συγκέντρωση θα συμμετέχουν τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα και αιρετοί στον Δήμο Ξηρομέρου, με 50 καθίσματα σε απόσταση. Η συγκέντρωση θα γίνει τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται για τον Κορωνοϊό (αποστάσεις, αντισηπτικά κλπ).

Οι πολίτες δεν θέλουμε να πλησιάσουν κοντά στην συγκέντρωση, μπορούν να ακούσουν, χωρίς να έρθουν κοντά, καθισμένοι στα γύρω καταστήματα ή όρθιοι, κρατώντας τις αποστάσεις μεταξύ τους και φορώντας μάσκες, γιατί μας ενδιαφέρει πολύ να τηρηθούν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τον Κορωνοϊό και η Επιτροπή Αγώνα θα μεριμνήσει γι αυτό.

Ημέρες και σημεία συγκεντρώσεων:

  • Μύτικας: Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 06:30 μ.μ., στον κεντρικό πεζόδρομο (καφ. Ιωαν. Τζεφρώνη, εκεί που διασταυρώνονται οι δρόμοι και πλαταίνει ο δρόμος).
  • Αστακός: Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ., στην ”Άγκυρα”.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.