Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:03 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 17:45

EΣΚΑΒΔΕ: επιστολή διαμαρτυρίας των διαιτητών σε Νικάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστολή έστειλε στην ΕΣΚΑΒΔΕ  ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β.Δ. Ελλάδος διαμαρτυρόμενος για τη στάση του προέδρου της Κ.Νικάκη.  Την κοινοποίησε εξάλλου σε Ε.Ο.Κ., Ο.Δ.Κ.Ε. και Κ.Ε.Δ.

Ταυτόχρονα αποφάσισε την αποχή κάθε μέλους του Σ.Ε.Δ.Κ.ΒΔ.Ε. από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσής μέχρι να οριστεί νέα συνάντηση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Β.Δ.Ε.Α

Αναλυτικά η επιστολή που απευθύνεται στον κ. Νικάκη:

«ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. Κ. ΝΙΚΑΚΗ».
Κύριε Πρόεδρε,

Το ΔΣ του ΣΕΔΚΒΔΕ μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη την Παρασκευή 9/10/2020, σας εκφράζει την έντονη απογοήτευση και διαμαρτυρία του για την προσβλητική
συμπεριφορά σας κατά του Προέδρου και του Ταμία του Συνδέσμου μας, στο πλαίσιο της συνάντησης μας για συζήτηση των προτάσεων μας σχετικά με την ανάπτυξη των πρωταθλημάτων και της διαιτησίας στην Ένωσή μας.

Με πρόσχημα την μη ενημέρωση σας για την παρουσία του Ταμία μας αντί της Γ.Γ. του Συνδέσμου μας, που εργαζόταν την ίδια ώρα, προτιμήσατε κατ’ ουσία να μας εκδιώξετε από το να ακούσετε τις προτάσεις μας.

Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσβλητική αυτή συμπεριφορά κατά των εκπροσώπων μας, αποφασίσαμε την αποχή κάθε μέλους του Σ.Ε.Δ.Κ.ΒΔ.Ε. από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσής μας μέχρις ότου οριστεί εκ νέου συνάντηση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Β.Δ.Ε., μιας και από μέρους σας είχατε παραπάνω μέλη σας παρευρισκόμενα παρά την ευαισθησία σας για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Κι επειδή, μάλλον, όποιος προτείνει οτιδήποτε για το αγαπημένο μας άθλημα στην ένωση εκλαμβάνεται από μέρους σας ότι λειτουργεί ως αντιπολίτευση ή έχει κρυφή ατζέντα, υποκινούμενος από τρίτους άρα, και ανεπιθύμητος, σας παραθέτουμε παρακάτω τις προτάσεις που δεν θέλατε να ακούσετε παρά τις οχλήσεις μας εδώ και 2 χρόνια.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Σ.Ε.Δ.Κ.ΒΔ.Ε.

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 3 ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ PLAY OFFS Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ.

2. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

3. ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

4. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

5. ΠΑΡΟΧΗ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΕΔ ΕΣΚΑΒΔΕ.

6. ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

basket247.gr

Διαβάστηκε 532 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.