Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:37 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 10:27

Με τα γκολ στο υψόμετρο του Ισημερινού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Εδώ θα μάθεις τα πάντα για όλες τις novibet προσφορες

Η Σάντος Λαγκούνα επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε με 2-0 της Τιχουάνα την Κυριακή το βράδυ. Έτσι υπήρξε άμεση επιστροφή στα ταμεία στη στήλη. Με προκριματικά Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική θα ασχοληθώ απόψε.

Η Ουρουγουάη πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα των προκριματικών κόντρα στη Χιλή, στο φινάλε του αγώνα. Παρότι δεν έχει τον Καβάνι στην αποστολή και έχουν προκύψει κάποια προβλήματα, ο κόουτς Ταμπάρες ξέρει πολύ καλά την ομάδα του τόσα χρόνια στην άκρη του πάγκου. Έχει συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και είναι ίσως η πιο δουλεμένη ομάδα στη Λατινική Αμερική. Τώρα θέλει να πάρει αποτέλεσμα στο υψόμετρο του Ισημερινού, όπου την περιμένει πολύ δύσκολο έργο.

Ο Ισημερινός στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 1-0 από την Αργεντινή εκτός έδρας και έπαιξε πολύ φοβισμένα. Εντός προγράμματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή η ήττα και τώρα θα παίξει για πρώτη φορά στο υψόμετρο (2.850 μ.) που αισθάνεται πολύ πιο άνετα. Θα παίξει πολύ πιο επιθετικά τώρα, το δήλωσε άλλωστε και ο κόουτς Αλφαρό που ξέρει οτι δεν την παίρνει την ομάδα του να χάνει βαθμούς στα εντός. Αν θέλει να ελπίζει, η έδρα της πρέπει να γίνει «φρούριο».

Περιμένω λοιπόν τον Ισημερινό πολύ πιο επιθετικό τώρα, έχει καλούς παίκτες και αδίκησε τον εαυτό του κόντρα στην Αργεντινή. Η «σελέστε» θα βρει φάσεις να σκοράρει, αλλά πολύ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Πάω στα καλοπληρωμένα γκολ εκατέρωθεν στο 1.90.

Διαβάστηκε 579 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.