Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:08 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 23:36

Πρόσθεσε εμπειρία με Κέβιν Λάνγκφορντ ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ (Kevin Langford) έρχεται να προσθέσει εμπειρία στο φετινό ρόστερ, έχοντας αγωνιστεί στην Ελλάδα σε Ρόδο, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και Κόροιβο.

Ο γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1985, forward, έχει ύψος 2,04 και πέρυσι αγωνίστηκε στην Φινλανδία με την KTP Basket, έχοντας κατά μέσο όρο 11,7 πόντους και 5,3 ριμπάουντ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της πιο ιστορικής μέχρι σήμερα ημέρα του συλλόγου το προσεχές Σάββατο και το παιχνίδι για την πρεμιέρα με τον Άρη Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι συνεργάτες είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν όλους του παίκτες στην διάθεση τους, καθώς σήμερα Δευτέρα αφίχθη στο Μεσολόγγι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Κέβιν Λάνγκφορντ ο οποίος είχε και την πρώτη γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες καθώς έλαβε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 611 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.