Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 17:38

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο Αγρίνιο τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Νέων - Νεανίδων & Under 22 Ανδρών - Γυναικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεταξύ 8 - 11 Οκτωβρίου ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου πραγματοποίησε στην πόλη μας τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Νέων - Νεανίδων & Under 22 Ανδρών - Γυναικών. Συνδιοργανωτές και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Τα πρωταθλήματα διεξήχθησαν τηρώντας αυστηρά τόσο τα κριτήρια των υγειονομικών πρωτοκόλλων της χώρας όσο και τις προαιρετικές συστάσεις, με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και ασφαλείας τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών της πόλης μας. Αποδείξαμε ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο λόγω του COVID-19 ότι πειθαρχημένοι και σεβόμενοι τις υγειονομικές διατάξεις μπορούν να διοργανωθούν αθλητικά events με ασφάλεια. Ευχόμαστε στην επόμενη διοργάνωση να έχουμε κοντά μας και τους λάτρεις της πυγμαχίας.

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα τον περιφερειάρχη Φαρμάκη Νεκτάριο, τους αντιπεριφερειάρχες Δημητρογιάννη Λάμπρο και Κοροβέση Νικόλαο, τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης, τους χορηγούς μας και τους ελάχιστους κακοπροαίρετους που φρόντισαν χωρίς να το θέλουν να αναδείξουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Τέλος να συγχαρούμε τους μεταλιούχους αθλητές μας, Μπιτχάβα Παναγίωτη 63kg under 22, Ναστούλη Αθανάσιο 81kg Νέων και Ράπτη Κων/νο 91kg Νέων, για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις που έφεραν στον Σύλλογο μας.

 

Διαβάστηκε 574 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.