Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:47 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 14:22

Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τους δικαιούχους – Έως πότε γίνονται δεκτές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις για την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού επιχειρήσεις και δικαιούχοι

Από το Σάββατο 10 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας για την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού των 534 ευρώ στο πληροφοριακό σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ». Οι εργοδότες και οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν τις δηλώσεις έως το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ οι δικαιούχοι εργαζόμενοι υποβάλουν τη δήλωση για να λάβουν τα 534 ευρώ, έως και την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στην ειδική πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Το μέτρο αφορά επιχειρήσεις που ανήκουν στους εξής κλάδους:

Επισιτισμός
Τουρισμός
Μεταφορές
Πολιτισμός
Αθλητισμός
Επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών καταλυμάτων
Επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις τουριστικών λεωφορείων

Σημειώνεται ότι από το υπουργείο Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 340.326 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, που αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 729 δικαιούχους, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Πηγή:ethnos.gr

Διαβάστηκε 591 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία