Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:00 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 13:47

"Προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ναυπακτίας" στην αίθουσα «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» στο λιμάνι της Ναυπάκτου (Τετ 14/10/2020 18:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπάκτου «Ο ΕΡΜΗΣ» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ναυπακτίας», σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :

«Προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Ναυπακτίας »

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 στην αίθουσα «ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ» στο λιμάνι της Ναυπάκτου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί με LIVE STRΕAMING μέσω της σελίδας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Face book και μέσω της ειδησεογραφικής σελίδας του Nafpaktia News.

Διαβάστηκε 827 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 15:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.