Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 14:17

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες η 1η παράσταση "Οιδίπους Τύραννος" στο ΕΛΛΗΝΙΣ. Σήμερα η 2η παράσταση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χθες Σάββατο 10 Οκτωβρίου το βράδυ στο ΕΛΛΗΝΙΣ, η πρεμιέρα της γνωστής τραγωδίας του Σοφοκλή "Οιδίπους Τύραννος" από το θεατρικό τμήμα του "Ανοικτού Θεάτρου Αγρινίου". Τα απίθανα αλλά λιτά σκηνικά και τα κουστούμια των ηθοποιών αλλά και οι καταπληκτικές ερμηνείες τους, σε καμία περίπτωση δε θύμιζε ερασιτεχνική παραγωγή.

Η μετάφραση και η διασκευή είναι του συγγραφέα Ανδρέα Μουντούρη, η μουσική του Ηλία Κοτζιά και σκηνικά του Αριστοτέλη Χατζηδέλιου. Είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας και ο κόσμος γέμισε το ΕΛΛΗΝΙΣ, θυμίζοντας άλλες καλές εποχές.

Οι τυχεροί που παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα πραγματικά απόλαυσαν το θέαμα και υπήρχαν σχόλια γιατί να δοθούν δύο μόνο παραστάσεις αλλά περισσότερες. Ήταν μια εκπληκτική παράσταση και όσοι θέλουν, μπορούν να την παρακολουθήσουν και σήμερα που θα πραγματοποιηθεί για 2η και τελευταία φορά. Η παράσταση ξεκινάει στις 20:00 αλλά λόγω περιορισμών καλό είναι οι θεατές να προσέλθουν μέχρι τις 19:30

Διαβάστηκε 876 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 15:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.