Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:15 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 18:33

Ο coach Κουτσοσπύρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η επόμενη γενιά Ελλήνων προπονητών… εκπαιδεύεται, συμμετέχοντας στη Σχολή UEFA A που λειτουργεί αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη.
 
Μεταξύ των φοιτητών και ο δικός μας Χρήστος Κουτσοσπύρος.
 

Ο άνθρωπος που με δικό του γκολ στο Πανθεσσαλικό το 2013 σφράγισε τη νίκη στο μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου και την τελευταία άνοδο του Παναιτωλικού στη Super League, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας και τα τελευταία χρόνια είναι ο γενικός της αρχηγός. Παράλληλα παρακολουθεί Σχολές προπονητών και… εξελίσσεται.

Ο Κουτσοσπύρος (δεύτερος από δεξιά στη μεσαία σειρά στη φωτογραφία, δίπλα από τον παλιό του συμπαίκτη στην Καλλιθέα Φάνη Γκέκα), δεν είναι ο μόνος πρώην παίκτης του Παναιτωλικού που παρακολουθεί τη Σχολή. Είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (μπροστά), αλλά και ο Στέλιος Μαλεζάς (πίσω δεξιά). Όπως και ο Μόρας.

Συμμετέχουν επίσης πρώην διεθνείς παίκτες, όπως οι Τζιόλης, Κατσουράνης, Στολτίδης, Φύσσας, Γκέκας και άλλοι με καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, Κιάσσος, Κοντοές κ.α.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 682 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 18:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.