Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:47 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 19:20

Με υπευθυνότητα η παράδοση βάμβακος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος, στα πλαίσια της έναρξης της εκκοκκιστικής περιόδου, εφιστά την προσοχή σε όλους όσους εμπλέκονται στη διαδικασία παράδοσης και παραλαβής σύσπορου βάμβακος, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ειδικότερα, γίνεται ισχυρή σύσταση για τη χρήση μάσκας, την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και την αποφυγή άσκοπων επισκέψεων σε όλα τα κέντρα παραλαβής. Επίσης κρίνεται απαγορευτική η παρουσία οποιουδήποτε, σε όλους τους χώρους, με την εμφάνιση συμπτωμάτων κρυολογήματος.  Η δημιουργία εσωτερικού κλίματος ασφάλειας, ηρεμίας και κουλτούρας αλληλεγγύης και υπευθυνότητας, είναι η κρίσιμη διάσταση που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

"Κάνουμε έκκληση στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων, τους συνεργάτες παραγωγούς και μεταφορείς, καθώς και κάθε εμπλεκόμενο, που η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη, να επιδείξουν την ανάλογη σοβαρότητα για το καλό όλων μας", τονίζει η Πανελλήνια Ένωση Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος στη σχετικής της ανακοίνωση.

 

Διαβάστηκε 576 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία