Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 10:43

Εκλογές Συλλόγου Αστακιωτών στην Αθήνα την Κυριακή 18/10/2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Σύλλογος  Απανταχού Αστακιωτών  σας ενημερώνει ότι στις 18/10/ 2020 και στα γραφεία της ΟΠΣΥΞ και επί της  οδού Πατησίων 5– 4ο όροφο θα διεξαχθή η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων οργάνων.

Σας ζητούμε να διαθέσετε πέντε λεπτά από τον χρόνο σας και να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία . Τα πέντε λεπτέ θα είναι πολύτιμα για την  επόμενη διετία του Συλλόγου μας.Ήδη οι πρωτοβουλίες που έχουν ξεκινήσει από το απελθών Δ,Σ είναι εντυπωσιακά δυναμικές  που θα προσδώσουν ένα επιπλέον κύρος και στον Σύλλογο και στον ΑΣΤΑΚΟ.

Η προσφορά σας με την ψήφο σας είναι ένα επιπλέον δείγμα ωριμότητας ότι οι Αστακιώτες εκτιμούν το έργο. Παράλληλα είναι ψήφος εμπιστοσύνης και στους απελθόντες και στους νέους υποψηφίους αλλά κυρίως στα νέα παιδιά που αποδέχθηκαν να μπουν μπροστά και να δουλέψουν

Σας περιμένουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ το παρών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 503 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.