Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:10 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 18:11

Σε εξέλιξη αιτήσεις για 11 προσλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ειδικότητες και οι πληροφορίες για τις θέσεις

Σε εξέλιξη είναι οι αιτήσεις για 11 θέσεις εργασίας στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα για 4 θέσεις στην Πολιτική Προστασία, 1 θέση στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου και 6 θέσεις στον Δήμο Ξηρομέρου.

Αναλυτικά:

4 προσλήψεις στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Διαγωνισμό για την πρόσληψη 192 ατόμων έχει προκηρύξει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Οι προσλαμβανόμενοι θα βοηθήσουν τις έκτακτες ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας για ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης κι ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Η προκήρυξη περιλαμβάνει και 12 θέσεις για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, 4 ανά Περιφερειακή Ενότητα (Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία).

Αιτήσεις αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή courier μέχρι Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».

Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνεται σε ειδικό έντυπο που εκτυπώνεται από τον υποψήφιο από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), φέρει την υπογραφή του και είναι καθαρογραμμένη, χωρίς διορθώσεις – σβησίματα. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει αποκλεισμό από το διαγωνισμό και τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

Ολόκληρη η προκήρυξη

Η αίτηση

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Μία θέση στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Θέρμου

Την προκήρυξη μίας θέσης εργασίας (ειδικότητας ΠΕ Φαρμακοποιού) για την υλοποίηση της Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θέρμου» ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.»).

Πρόκειται για σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) έτους, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και συγκεκριμένα από 5 έως και 15 Οκτωβρίου.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Φορέα στην ακόλουθη διεύθυνση: Κανάρη 20, Τ.Κ. 10674 Αθήνα, τηλ.: 210-3625300 (ώρες επικοινωνίας: 12:00-14:00), απευθύνοντάς την στο Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.», υπόψη Διεύθυνσης Οικονομικής & Διοικητικής Διαχείρισης/ Τμήματος Προσωπικού, σχετικά Αριθμός Ανακοίνωσης (ΣΟΧ 6/2020).

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΟΧ 6/2020
  2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 6/2020.
  3. ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α1) ΣΟΧ 6/2020.
  4. ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΧ 6/2020.

Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Έξι προσλήψεις στον Δήμο Ξηρομέρου

Σε συνολικά 6 προσλήψεις (5 θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και 1 θέση ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού) θα προχωρήσει άμεσα ο Δήμος Ξηρομέρου. Για τις πέντε πρώτες θέσεις έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αιτήσεων.

5 θέσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

Πέντε (5) θέσεις εργασίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής προκήρυξε ο Δήμος Ξηρομέρου, για τις ανάγκες της Κοινωφελούς Επιχείρησής του. Πρόκειται για σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας έως 8 μηνών, για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους περιόδου 2020-2021. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 5 έως και 16 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και την Υπεύθυνη δήλωση και να την καταθέσουν στα γραφεία της Κοινωφελούς στον Αστακό. Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια απευθύνεστε στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

ΑΙΤΗΣΗ.pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 294-2.10.2020.pdf

Υπεύθ.δήλωση-συνημμένη-Αίτησης.pdf

1 θέση ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού

Μία (1) θέση εργασίας ΙΔΟΧ ΠΕ /ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών (Κέντρο Κοινότητας) προκήρυξε ο Δήμος Ξηρομέρου. Πρόκειται για σύμβαση διάρκειας ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την λήξη του Προγράμματος. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 6 έως και 15 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 5 (βλ. παρακάτω το σχετικό συνημμένο) και να την υποβάλλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μπορείτε ν’ απευθύνεστε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ή τα κατά τόπους ΚΕΠ.

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΟΧ 5.pdf

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2-2020 ΔΙΑΥΓΕΙΑ.pdf

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΟΧ 2-2020.pdf

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 668 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία