Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 14:12

Καίτη Λιβανού: Κυκλοφόρησε το video clip του νέου της τραγουδιού που φέρει την υπογραφή του Χρήστου Νικολόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Καίτη Λιβανού, η οποία μετράει 28 χρόνια στο πεντάγραμμο με 11 δισκογραφικές δουλειές και δύο χρυσούς δίσκους, πρόσφατα μάς παρουσίασε το νέο της νέο της single.

Ο τίτλος του ήταν «Δεν μου αξίζει αυτό που ζω» και έφερε μία πολύ βαριά υπογραφή, σε μία συνεργασία-σταθμός για την γνωστή ερμηνεύτρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγάλος συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, Χρήστος Νικολόπουλος έγραψε τη μουσική στο συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο είναι σε στίχους του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη.

Το «Δεν μου αξίζει αυτό που ζω», το οποίο αγκάλιασε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή, πλέον απέκτησε και εικόνα, καθώς κυκλοφόρησε το video clip της τελευταίας επιτυχίας της ερμηνεύτριας.

Αυτό γυρίστηκε στην όμορφη Κέρκυρα και η σκηνοθεσία του έχει γίνει από τον Νίκο Βλάχο, με τη φιλική συμμετοχή του Παντελή-Γαβριήλ Βάθρη.

Το νέο τραγούδι της Καίτης Λιβανού κυκλοφορεί από την Orfeas Group και από το κανάλι All Greek Songs στο Youtube.

 

Διαβάστηκε 854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.