Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:37 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 13:06

Παναιτωλικός: Παίζουν Αρσούρα – Γιάκολις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έφτασε η ώρα να δούμε τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού. Αρσούρα και Γιάκολις θα κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα με Παναγρινιακό την Παρασκευή και ΑΕ Μεσολογγίου το Σάββατο.

Ο Αργεντινός μέσος μπήκε στην αποστολή των αγώνων με Ολυμπιακό και Αστέρα, αλλά έμεινε τελικά εκτός της τελικής εικοσάδας. Προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμος να χρησιμοποιηθεί έστω και ως αλλαγή. Ο Κροάτης ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν το τελευταίο ματς και το είδε απ’ την κερκίδα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει και τους δύο να εγκλιματιστούν και να προετοιμαστούν. Τα φιλικά θα βοηθήσουν τον Χάβο να τους δει αγωνιζόμενους και σιγά – σιγά να τους αξιοποιήσει.

Πρόκειται για παίκτες με πολύ καλά βιογραφικά που είναι σίγουρο ότι δεν ήρθαν ως εναλλακτικές λύσεις, αλλά για να διεκδικήσουν θέση στη βασική ενδεκάδα. Ίσως στη Λαμία να καταγράψουν τα πρώτα τους αγωνιστικά λεπτά στη Super League.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 560 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.