Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 10:57

Φορμαρισμένος και έτοιμος για μάχη ο Σβάρτσμαν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Οι τοπ αποδόσεις είναι μόνο στην championsbet

Προημιτελικά στο Ρολάν Γκαρός και ακόμη μια… επικίνδυνη αποστολή για τον Ντόμινικ Τιμ με αντίπαλο τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Δύο παίκτες που είναι καλοί φίλοι και έχουν υπάρξει συμπαίκτες στο διπλό.

Σε 33 μέρες ο Τιμ έχει δώσει 11 αγώνες, όλοι για τα δύο διαδοχικά Γκραν Σλαμ, ενώ προέρχεται από τα 5 σετ με τον Γκαστόν. Έδειξε πως είναι καταπονημένος ο Αυστριακός και η κόπωση τον οδήγησε σε λάθη στο προηγούμενο ματς, όπου απειλήθηκε με αποκλεισμό. Την ίδια ώρα ο Σβάρτσμαν παίζει το καλύτερο τένις της καριέρας του! Χωρίς απώλεια σετ με Κετσμάνοβιτς, Τζουστίνο, Γκόμπος και Σονέγκο είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες και η αυτοπεποίθησή του παραμένει στα ύψη, ειδικά από τη στιγμή που νίκησε τον Ράφα Ναδάλ στη Ρώμη.

Αποδίδει εξαιρετικά από τη βασική γραμμή ο Αργεντινός, χτυπά τη μπάλα δυνατά και καθαρά, κινείται σωστά στο κορτ, οπότε αναμένεται να προβληματίσει τον αντίπαλό του σε μεγάλο βαθμό. Αν καταφέρει και παρουσιάσει ισορροπία στο σερβίς, τότε θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές του. Η νίκη του Τιμ είναι στο 1.45 και του Σβάρτσμαν στο 2.75.

Αποδόσεις που δείχνουν τον σεβασμό των μπουκ προς τον «πεκένιο». Ο Αυστριακός είναι εκ των κορυφαίων τριών παικτών σε χωμάτινη επιφάνεια (μαζί με Ναδάλ, Τζόκοβιτς), αλλά η ποιότητα και η φόρμα του Αργεντινού δεν είναι δυνατόν να αγνοηθούν. Το διπλό μερικούς μήνες πριν θα ήταν στο 1.20, όμως το ενδιαφέρον δεν είναι στο σημείο, αλλά στο over. Είναι εφικτό να δούμε τουλάχιστον 4 σετ και να επιβεβαιωθεί έτσι το over.

Διαβάστηκε 525 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.