Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 23:57

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου feat. One: «Δύσκολα τα πράγματα» ονομάζεται η νέα του επιτυχία!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πλήρως ανανεωμένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έρχεται για ακόμη μία φορά να ταράξει τα νερά με ένα νέο τραγούδι-πρόταση, που έχει συστατικά επιτυχίας!

Ο καλύτερος pop τραγουδιστής της γενιάς του συναντά τα αγαπημένα του 80s και τους χαρακτηριστικούς, πασίγνωστους ήχους της εποχής εκείνης που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη και μας παρουσιάζει το δυναμικό και συναρπαστικό τραγούδι.

Ο τίτλος του είναι «Δύσκολα τα πράγματα» και τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής.

Ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να μην επιστρατεύει για άλλη μια φορά το συγκρότημα του, τους One, για ακόμα ένα featuring στο follow up του πασίγνωστου πια “Billy Bam Bam”, που έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020.

Έτσι μαζί μας παρουσιάζουν το adult pop τραγούδι «Δύσκολα τα πράγματα», τίτλος επίκαιρος που ταιριάζει απόλυτα στις μέρες μας και που σίγουρα θα τραγουδηθεί πολύ και θα γίνει σλόγκαν.

Διαβάστηκε 741 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.