Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 18:33

Έκλεισε τον Κέβιν Λάνγκφορντ ο Χαρίλαος Τρικούπης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Χαρίλαο Τρικούπη, ο οποίος μετά την συμφωνία με τον Τζαζμάρ Φέργκιουσον, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA έδωσε τα χέρια με τον Κέβιν Λάνγκφορντ, αδερφό του γκαρντ της ΑΕΚ, Κιθ Λάνγκφορντ. Στην Ελλάδα ως το Σάββατο ο παίκτης.

Το παιχνίδι Κυπέλλου στη Λάρισα, όπως και τα φιλικά που ακολούθησαν, έδωσαν την ευκαιρία στον Ντίνο Καλαμπάκο να δει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του, αλλά και να πάρει αποφάσεις όσον αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο προβληματισμός του κόουτς ήταν έντονο, όπως και όλου του σταφ.

Στο πλαίσιο αυτό στο Μεσολόγγι προχώρησαν σε αλλαγές. Ο Τζαζμάρ Φέργκιουσον αναμένεται να φτάσει άμεσα στην Ελλάδα, για να ενισχύσει τους νεοφώτιστους, παίρνοντας τη θέση του Τάι Κόκφιλντ, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική κίνηση. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο Κέβιν Λάνγκφορντ θα φοράει τη φανέλα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο 35χρονος φόργουορντ είναι παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2012-13), Πανιώνιο (2013-14), ΠΑΟΚ (2014-15) και Κόροιβο Αμαλιάδας (στα τέλη της σεζόν 2017-18). Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος φόργουορντ είναι ο μικρότερος αδερφός του γκαρντ της ΑΕΚ, Κιθ Λάνγκφορντ και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο παίκτες θα… ανταμώσουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα δύο αδέρφια θα τεθούν αντιμέτωπα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, στο οποίο η ομάδα του Μεσολογγίου θα υποδεχτεί την Ένωση.

Την σεζόν που πέρασε ο Λάνγκφορντ αγωνίστηκε στην Φινλανδία για λογαριασμό της Kotkan Työväen Palloilijat, μετρώντας 11,7 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο. Επιπλέον, αναμένεται να έρθει στη χώρα μας άμεσα, για την ακρίβεια μέχρι το Σάββατο, ώστε να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με τους νέους συμπαίκτες του.

sdna.gr

Διαβάστηκε 591 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.