Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:43 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 17:48

Παναιτωλικός: Οι αγώνες Κ17 και Κ19

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν και προηγήθηκε δυο φορές ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο 26’ από σέντρα του Σκόνδρα η μπάλα βρήκε στον αμυντικό Θεοδωρίδη και κατέληξε στα δίχτυα, με τον Αστέρα να ισοφαρίζει στο 47’ με τον Μιχόπουλο. Το 2-1 έγινε με νέο αυτογκόλ από τον Γουσέτη στο 88’ και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο τελικό 2-2 με τον Θεοδωρίδη.

Αγωνίστηκαν οι: Κοντογιάννης, Σκιαδάς, Αναστασόπουλος, Σοροβός, Μπελεβώνης, Σκόνδρας, Παπανικόπουλος (78’ Λαμπρίδης), Λαζαρίδης, Τρομπούκης (68’ Τσιγαρίδης), Δήμος, Τσάκνης (60’ Δημητρίου).

Η ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στο Βόλο με 2-1. Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στις αρχές του β’ ημιχρόνου και ο Παναιτωλικός μείωσε με κεφαλιά του Νικολάου στο 81’. Αγωνίστηκαν οι: Πουλιάνας, Μπαρδούλης, Κουνάβας, Σοφιανόπουλος, Ζαβέρδας (72’ Καλογερόπουλος), Καστανιώτης (63’ Κόκα), Νικολάου, Τσουγκρής (63’ Ζουρνατζάκης), Αυγέρης (72’ Μπαρμπαγιάννης), Παπαδόπουλος (78’ Τσουμάνης), Ταράσης.

Διαβάστηκε 528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.