Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:32 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 12:30

Γεννημένος για τέτοια ματς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει στο Foxbet ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Μάθε εδώ τα πάντα για τα virtual opap

Το χθεσινό ματς της Μπιλμπάο με την Ομπραντόιρο εξελίχθηκε ακριβώς όπως το περιμέναμε. Οι Βάσκοι το ήθελαν περισσότερο, το έδειξαν και έφτασαν σε μια άνετη νίκη που έδωσε σε αυτούς μια σημαντική ανάσα και σε εμάς ένα ωραιότατο 1.90.

Σήμερα, θα ασχοληθώ με τον τελικό του Basketball Champions League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Σαν Πάμπλο Μπούργος. Η επιλογή μου δεν θα αφορά τον τελικό νικητή, αλλά ένα ειδικό στοίχημα για τους πόντους του Ταϊρίς Ράις. Ο Αμερικανός γκαρντ που… συλλέγει τίτλους ανά την Ευρώπη, θέλει να προσθέσει στη συλλογή του και το Basketball Champions League. Αυτός είναι ο λόγος, άλλωστε, που τον απέκτησε η ΑΕΚ δίνοντάς του συμβόλαιο –αρχικά τουλάχιστον- μόνο για το Final 8.

Στον ημιτελικό με τη Σαραγόσα έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας 18 πόντους και 5 ασίστ σε 17 λεπτά και παράλληλα έδειξε με τον τρόπο που πανηγύριζε πόσο πολύ θέλει το τρόπαιο.  Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν παίρνει πολλά λεπτά στο παρκέ λόγω της πληθώρας λύσεων της ΑΕΚ, ωστόσο θεωρώ ότι αν χρειαστεί να παίξει περισσότερο σήμερα, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα τον κρατήσει στην πεντάδα. Πιστεύω ότι το line των 12.5 πόντων είναι στα μέτρα του και μπορεί να μας δώσει το over στο 1.75, το οποίο και θα αποτελέσει τη σημερινή επιλογή μου.

Διαβάστηκε 613 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.