Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:01 μμ
 
wm small
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 00:23

Αγρίνιο: Πρεμιέρα για το 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών (φωτο + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία του Αλέξη Κωστάλα

Ξεκίνησε σήμερα στο Αγρίνιο και στον κινηματογράφο «Ελληνίς» το 1ο φεστιβάλ χορωδιών, στο οποίο θα λάβουν μέρος 11 χορωδίες από όλη την Ελλάδα και θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Κυριακή.

Το Φεστιβάλ είναι συνδιοργάνωση του Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Σκέπη», της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου,  του Δήμου Θέρμου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ. Όλες οι παραστάσεις θα δοθούν στο θερινό Κινηματογράφο «Ελληνίς» στις 7 μ.μ.

To Φεστιβάλ γίνεται αφορμή για τη συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών δίνοντας βήμα στις τοπικές χορωδίες και τους νέους καλλιτέχνες, όπως τόνισε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Χρυσούλα Τασολάμπρου.

Λόγω των αυστηρών μέτρων κατά του covid – 19 και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτισμού η ώρα προσέλευσης για όλες τις παραστάσεις έχει οριστεί αυστηρώς στις 6.30, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Η είσοδος είναι  ελεύθερη, αλλά λόγω μέτρων οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής έχει ως εξής: 

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 918 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 00:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.