Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:35 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 16:18

Αποζημιώσεις καλλιεργητών από την INTERAMERICAN στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

82.700 ευρώ κατέβαλε η INTERAMERICAN σε ασφαλισμένους του προγράμματος Υπαίθριας Φυτικής Παραγωγής κατά τους τελευταίους μήνες, σε 35 περιπτώσεις ζημιών στις περιοχές Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Η εταιρεία έχει εισέλθει ασφαλιστικά στον αγροτικό τομέα από το 2016, εστιάζοντας στη συστηματική αντιμετώπιση φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων. Παρέχει στον επαγγελματία αγρότη τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης καλύψεων για αγροτικές κατοικίες και κτήρια (γεωργικά, κτηνοτροφικά), εγκαταστάσεις θερμοκηπίων και εξοπλισμό θερμοκηπίων, γεωργικά μηχανήματα υπαίθρου και αγροτικά οχήματα, μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορές αγροτικών προϊόντων, αστική ευθύνη έναντι τρίτων: γενική, εργοδότη και προϊόντος, καθώς και ασφάλιση ζωικού  κεφαλαίου.

Το τοπικό γραφείο πωλήσεων της INTERAMERICAN στον νομό Αιτωλοακαρνανίας αφουγκράζεται τις ασφαλιστικές ανάγκες του αγροτικού τομέα και βρίσκεται στο πλευρό του αγρότη, με επαγγελματίες συμβούλους για θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση των φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων, διαθέτοντας ολοκληρωμένα προγράμματα για την κάλυψη των καλλιεργειών και του εξοπλισμού στον αγροτικό τομέα, αλλά και για το ζωικό κεφάλαιο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 661 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία