Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 18:13

Προπόνηση στο Αγρίνιο με νέο πρόσωπο για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρώτη του προπόνηση στο ΔΑΚ Αγρινίου πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, με τους παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου να παίρνουν την πρώτη τους γεύση από το γήπεδο που η ομάδα θα δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια την φετινή χρόνια.

Οι εργασίες στο γήπεδο σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας έχουν προχωρήσει σε ποσοστό περίπου 90%, και αναμένεται να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει αγώνες της Basket League.

Όσον αφορά την περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα του Μεσολογγίου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με νεαρό καλαθοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως Σούτινγκ γκαρντ και ως Σμολ φόργουορντ και ο οποίος λαμβάνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας.

Για το τέλος να αναφέρουμε ότι το προσεχές Σάββατο 3 Οκτωβρίου το απόγευμα ο Χαρίλαος Τρικούπης θα μεταβεί στην Πάτρα όπου σε φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Πάτρας.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.