Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:28 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 14:57

Απάντηση Σπήλιου Λιβανού στην Ολομέλεια της Βουλής στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στην μαθητική πορεία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"Ανοιχτοί στο διάλογο με ανοιχτά σχολεία"

Ο Σπήλιος Λιβανός, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ & Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, απάντησε για τα επεισόδια έξω από την Βουλή στη μαθητική πορεία στον κ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την τροποποίηση του Κανονισμού της Βουλής: 

  • Για τις κατηγορίες για αστυνομική βία εις βάρος μαθητών: "Πράγματι κουκουλοφόροι ταραξίες έξω από τη Βουλή διατάραξαν για άλλη μία φορά τη ζωή της πρωτεύουσας και αμαύρωσαν την μαθητική πορεία, η οποία έχει ξεκινήσει ειρηνικά από τα Προπύλαια. Προφανώς δεν έχουνε σχέση οι δύο, δηλαδή οι κουκουλοφόροι με τους μαθητές. Και η αστυνομία, σε αντίθεση αυτά που είπατε κύριε Ραγκούση, κινήθηκε μέσα στο πλαίσιο της νομιμότητας, έκανε το καθήκον της, ενώ διακινδύνευσαν και πάλι τα παιδιά της αστυνομίας τη ζωή τους για να προστατεύσουν το σύνολο της κοινωνίας μας. Εύχομαι η θέση σας η προχθεσινή εδώ στη Βουλή, όπου στηρίξατε τις καταλήψεις, παρότι αυτές είναι παράνομες, να μην συνεχιστεί και σήμερα και να στηρίξετε τους κουκουλοφόρους έξω από τη Βουλή στους δρόμους της Αθήνας."
  • Για τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις καταλήψεις"Η θέση της κυβέρνησης και της υπουργού Παιδείας είναι σαφής: είναι ανοιχτοί στο διάλογο με ανοιχτά σχολεία. Εσείς τι λέτε;"

 

Διαβάστηκε 632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/