Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:26 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 21:07

Που να βρω εργάτη να σου μοιάζει...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ε!!! Ο καλός ο εργάτης, δεν είναι απλά περιζήτητος. Είναι και καλοπληρωμένος!

Είδος προς εξαφάνιση, βέβαια, αλλά, όπου τον βρουν οι εργοδότες, λαγούς του τάζουνε με πετραχήλια και στα ώπα – ώπα τον έχουν.

Ισχύει για όλους τους εργοδότες και για όλους τους καλούς εργάτες. Σαφέστατα και για τους εργάτες γης. Έλληνες και αλλοδαπούς.

Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, λόγω της συγκομιδής των ελιών, οι δουλευταράδες εργάτες, που να ξέρουν όμως και τη δουλειά και να μην κάνουν ζημιά στα δέντρα, είναι πραγματικά δυσεύρετοι.

Κι αν τύχει και βρεθεί κάποιος που να αξίζει τον κόπο (και τα λεφτά που θα πάρει), εννοείτε πως όποιον προτείνει, χωρίς δεύτερη κουβέντα, θα του εξασφαλίσει το μεροκάματο, για όσο χρειαστεί.

Φυσικά, σπάνια οι προτεινόμενοι αποδεικνύονται το ίδιο «τζιμάνια», αλλά πραγματικά, είναι στις μέρες μας μεγάλο προσόν το να μπορείς να μαζεύεις ελιές, να τινάξεις, να κλαδεύεις, να διαλέγεις, να φορτώνεις….

Δικηγόρους, φιλολόγους, μηχανικούς, γιατρούς….βρίσκουμε μπόλικους. Και αξιολογότατους!

Εργάτες να μαζέψουν τις ελιές, πάλι, …με το κιάλι!

Διαβάστηκε 633 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία