Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 20:33

Μ.Μπελούτσι: «Είμαι όμορφη όχι χαζή» - Διαβάστε δέκα χαρακτηριστικές ατάκες της

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Μπόνικα Μπελούτσι γιορτάζει τα 56α γενέθλιά της και επί τη ευκαιρία θυμόμαστε δέκα χαρακτηριστικές δηλώσεις της, που αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητά της.

Η δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Ούμπρια, στην Ιταλία. Ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά εν συνεχεία αφοσιώθηκε στην υποκριτική. Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεών της έχει αποκαλύψει πολλά για τον εαυτό της, εμείς σας παρουσιάζουμε δέκα από τις δημοφιλείς ατάκες της…

«Δε θα ήθελα να είμαι ξανά 20 χρόνων, για κανέναν λόγο».

«Ένας ηθοποιός δουλεύει με την ψυχή του και τη σκέψη του».

«Νομίζω ότι οι δικηγόροι είναι τόσο απίστευτοι ηθοποιοί. Μπορείς να φανταστείς την παράσταση που πρέπει να δίνουν κάθε ημέρα;».

«Μου αρέσει να υποδύομαι στη μεγάλη οθόνη αυτό που δεν είμαι στη ζωή μου. Στη ζωή μου είμαι πολύ πιο αδύναμη και ανασφαλής κι έτσι ξέρεις ότι μου αρέσει να παίζω χαρακτήρες που είναι δυνατότεροι από εμένα».

«Επειδή είμαι όμορφη, όλοι νομίζουν ότι είμαι χαζή. Αλλά είναι σαν μάσκα και πρέπει να τη σπάσεις για να δείξεις ότι υπάρχει κάτι άλλο από πίσω. Πρέπει να δείξεις ποιος είσαι για να κάνεις τους άλλους να έρθουν να σε ανακαλύψουν».

«Γνωρίζω πολλούς όμορφους ανθρώπους και οι ζωές τους είναι απλά… τρομερές. Αισθάνονται τόσο άβολα με τον εαυτό τους. Το να αισθάνεσαι άνετα δεν έχει να κάνει με το πώς είσαι εξωτερικά, αλλά το πώς αισθάνεσαι».

«Προσωπικά, βρίσκω ρομαντικό το να μην είμαι όλη την ώρα μαζί με κάποιον. Έτσι δεν τον συνηθίζεις ή δεν τον παίρνεις ως δεδομένο».

«Έπειτα από λίγο σε ένα γάμο τίποτα δεν δουλεύει. Κάτι λείπει, κάτι πάει λάθος. Λίγοι γάμοι μένουν ζωντανοί για πάντα. Μας αρέσει κάτι, και ύστερα από λίγο, μισούμε ό,τι αγαπούσαμε».

«Πιστεύω ότι ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα. Μπορείς να πάρεις ένα ωραίο μήλο, κόκκινο. Ύστερα από λίγο γίνεται ζαρωμένο και γεμάτο σκουλήκια, όπως ακριβώς συμβαίνει σε εμάς».

«Σε τόσα μέρη στον κόσμο, οι γυναίκες έχουν υπάρξει φυλακισμένες για τόσο πολύ που αισθάνονται ότι πρέπει να ουρλιάξουν για τα δικαιώματά τους. Αλλά όταν ουρλιάζεις κανείς δεν σε ακούει. Η πραγματική εξουσία έρχεται όταν πια δεν χρειάζεται να τσιρίξεις - κι αυτό είναι κάτι που εμείς οι γυναίκες ακόμη πρέπει να μάθουμε».

pronews.gr

Διαβάστηκε 802 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 22:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.