Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:48 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 20:25

Ναύπακτος: Επίσκεψη του προέδρου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην «Αλκυόνη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το περασμένο Σάββατο, επισκέφτηκε την πόλη της Ναυπάκτου και στις Δομές του Συλλόγου ΑμεΑ «Αλκυόνη», ο Πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ)*  κ. Ιωάννης Μοσχολιός.

Ο κ. Μοσχολιός ενημερώθηκε για την λειτουργία των Δομών από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βασιλική Παναγοπούλου, καθώς και από τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Ρισβά, δείχνοντας ενθουσιασμένος με την δουλειά που γίνεται στο χώρο της αναπηρίας σε μια τόσο μικρή πόλη και υποσχέθηκε να μας επισκεφτεί σύντομα ξανά.

*Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) ιδρύθηκε το 1982. Στη δύναμή της ανήκουν περίπου 220 πρωτοβάθμια Σωματεία Γονέων και Κηδεμόνων τα οποία υπερασπίζονται και διεκδικούν τα δικαιώματα ανηλίκων ατόμων με κάθε μορφής αναπηρία, καθώς κι ενηλίκων ατόμων με Νοητική Αναπηρία, Αυτισμό, Εγκεφαλική Παράλυση, Σύνδρομο Down, Βαριές και Πολλαπλές Αναπηρίες, αλλά και τα δικαιώματα των οικογένειών τους.

empros.gr

Διαβάστηκε 543 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.