Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 09:56

Καραπάνος: Υπολόγιζαν χωρίς τον Σπήλιο Λίβανο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την έγκριση της χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, χαιρέτησε με το δικό του τρόπο ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ Σπήλιο Λιβανό. “Πολλοί παλαιοκομματικοί συνδικαλιστές βιάστηκαν να λοιδορήσουν, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Σπήλιο Λίβανο” ανέφερε σε ανάρτησή του ο Νίκος Καραπάνος.

Η… μπηχτή του πρώην δημάρχου αφορά βέβαια τα δημοτικά δρώμενα του Μεσολογγίου, αφού το προηγούμενο διάστημα διαδίνονταν από κάποιες πλευρές πως τα χρήματα για τη μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν «μιλητά»…

Όπως και να χει όμως σημασία έχει το έργο να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, η Αστυνομική Διεύθυνσης στο Μεσολόγγι κανονικά θα έπρεπε να είχε μετεγκατασταθεί σε ένα στοιχειωδώς αξιοπρεπή χώρο εδώ και δύο δεκαετίες περίπου.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 589 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.