Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 20:39

Ναυπακτία: Πρόσκληση σε πεζοπορία από τον Πόδο στο όρος Τσακαλάκι (Κυρ 4/10/2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πόδου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Ορειβατών Πατρών «ΩΛΕΝΟΣ»  http://www.olenos.gr/ διοργανώνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 πεζοπορία από τον Πόδο στην κορυφή του όρους Τσακαλάκι με τον Σπύρο Σούλη (τον ορειβάτη – αρχηγό της ελληνικής αποστολής που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ το 2004). 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:00 το πρωί, στην πλατεία του χωριού https://goo.gl/maps/dxY4Qj5yJvkigMRC7 και η συνολική διάρκειά της είναι 6 ώρες.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει και μια μικρή διαδρομή διάρκειας 2,5 ωρών για παιδιά ηλικίας από 6 χρονών και πάνω. Στα πλαίσια της πεζοπορίας τα παιδιά θα μάθουν να περπατούν και να σέβονται το φυσικό περιβάλλον, να αισθάνονται ασφάλεια και να μάθουν τι να κάνουν σε περίπτωση που χαθούν.

Απαραίτητος εξοπλισμός: άνετα παπούτσια πεζοπορίας ή αθλητικά παπούτσια, σακίδιο, καπέλο, αδιάβροχο, νερό, αντηλιακό, ξηρά τροφή, φρούτα. 

Στο τέλος της πεζοπορίας και στην πλατεία του χωριού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος θα προσφέρει φαγητό σε όποιον το επιθυμεί , με ένα μικρό αντίτιμο.

Το Δ/Σ του Συλλόγου είναι στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.

Τηλ.: 6977036051

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 675 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.