Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:37 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 20:02

Η 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών στον Αστακό (Κυρ 11/10/2020 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η 18η λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στον Αστακό

Ο δήμος Ξηρομέρου & το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού, o οποίος δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο του Εθελοντισμού με την οργάνωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Αστακό και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) θα συμμετάσχουν στην 18η λαμπαδηδρομία συλλόγων και φορέων εθελοντών αιμοδοτών της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο δήμος Ξηρομέρου καλεί τους Αιμοδότες, όλους τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου Ξηρομέρου, όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και φορείς του τόπου, τους μαθητές των σχολείων και όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην Λαμπαδηδρομία να παρευρεθούν το Σάββατο (3/10).

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 6:30 Μ.Μ. (Παιδικός Σταθμός Αστακού)

ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 8:00 Μ.Μ. (Παραλία Αστακού – Άγκυρα)

* Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης για τον Covid 19.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 680 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.