Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 10:33

Ένα over από το Πουέρτο Ρίκο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Μάθε τι ειναι το παρολι

Μια χαρά τα πήγαμε την Κυριακή, αφού πέρασε τόσο το διπλό της Ουνικάχα Μάλαγα στην Ανδόρα στο 2.65, όσο και ο άσος της Καρσίγιακα, τον οποίο είχαμε πάρει σε εξαιρετική τιμή. Χθες, δεν υπήρχε δράση και πήραμε… ρεπό, αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς.

Σήμερα αρχίζει το EuroCup με τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες έχω ξεχωρίσει μία επιλογή με ειδικό ενός παίκτη. Η έμπειρη Τρέντο ταξιδεύει στην Τουρκία για να παίξει με την πρωτάρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Μπούρσασπορ. Οι Ιταλοί έχουν ήδη δώσει επτά επίσημους αγώνες μέσα στην χρονιά, αφού έχει προηγηθεί και το Super Cup, οπότε λίγο πολύ έχουμε αρχίσει να σχηματίζουμε άποψη για τις ομάδες.

Αν ένας παίκτης έχει ξεχωρίσει στην πορεία της Τρέντο, αυτός είναι ο Γκάρι Μπράουνι. Ο Πορτορικανός γκαρντ έχει κατά μέσο όρο 18.2 πόντους ανά αγώνα, ενώ παίρνει σταθερά σε κάθε παιχνίδι πάνω από 9 σουτ στα περίπου 30 λεπτά που μένει στο παρκέ. Είναι σε καλή κατάσταση, καθώς στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Τρεβίζο είχε 19 πόντους με 15 σουτ και θεωρώ ότι κα σήμερα στην Προύσα θα δούμε μία παρόμοια εμφάνιση, ειδικά από την στιγμή που εξακολουθεί να λείπει και ο Τζέρεμι Μόργκαν, που αποτελεί τη «ρεζέρβα» του. Επιλέγω το over 12.5 του Μπράουνι σε απόδοση 1.95

Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.