Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 23:37

Νέα Μουσική Κυκλοφορία-Άκης Έξαρχος-Μείνε μη χαθείς-(10-2020)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα, ο Άκης Έξαρχος έρχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις,έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο ‘’Μείνε μη χαθείς’’ και πρόκειται για μια δυναμική,ερωτική και μελωδική μπαλάντα με πολύ συναίσθημα. Με ερωτική διάθεση, έρχεται να μας ταξιδέψει σε μονοπάτια γνώριμα! Αυτά που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής !

Μελωδικός και συγχρόνως ξεσηκωτικός, είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής με φανατικούς ακροατές και φίλους που τον ακολουθούν στα κέντρα που εμφανίζεται .

Πέρα από το τραγούδι, ο Άκης ασχολείται και με τη σύνθεση και τη στιχουργία.Η σύνθεση τραγουδιών είναι το μεγάλο πάθος του και η ερμηνεία τους είναι αυτό που τον γεμίζει περισσότερο.

Ο Άκης μας παρασύρει για ακόμη μια φορά, με το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής του.

Μουσική:Χρήστος Νομικός-Στίχοι: Άκης Έξαρχος

Δείτε στο ΥouΤube το video clip

 

Διαβάστηκε 817 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.