Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 21:48

Έκτακτο δελτίο καιρού: Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σφοδρή αναμένεται η επέλαση της κακοκαιρίας και τις βραδινές ώρες.

Τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώνονται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας μας, με τα μεγαλύτερα ύψη βροχής να καταγράφονται στη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο. Σύμφωνα με το meteo.gr, ιδιαίτερα υψηλά ύψη βροχής παρατηρούνται σε Δυτική Στερεά και Βορειοδυτική Πελοπόννησο.

Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr στην Ορεινή Ναυπακτία έχει καταγράψει έως τις 18:00 της Δευτέρας, περίπου 86 mm βροχής.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, τα οκτώ μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 18:00 της Δευτέρας 28/09, παρουσιάζονται στον παρακάτω Πίνακα.

protothema.gr

Διαβάστηκε 590 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.