Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:10 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 21:41

Νέα απολύμανση στα Ραδιοταξί Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρόεδρος των Ραδιοταξί Αγρινίου, κ. Αλέκος Μπάδας, μίλησε στην Εφημερίδα Συνείδηση και στο sinidisi.gr , σχετικά με την νέα απολύμανση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα αλλά και την πορεία του κλάδου εν μέσω πανδημίας

Ο κ. Μπάδας τόνισε πως τακτικά γίνονται απολυμάνσεις των οχημάτων, με στόχο την υγιεινή των πελατών και των οδηγών και συγκεκριμένα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τέσσερις απολυμάνσεις.

Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι οι επιβάτες είναι συνεργάσιμοι με την χρήση της μάσκας και ανταποκρίνονται στην τήρηση των μέτρων υγιεινής. Μάλιστα, ευχαριστεί ιδιαίτερα το επιβατικό κοινό που εμπιστεύεται την μεταφορά του με τα ταξί, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν. Επίσης, έχουν επιβληθεί το πολύ τέσσερα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε ταξί από τις αρχές Μαρτίου κυρίως λόγω μη ενημέρωσης στα πρώιμα στάδια .

Σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου ανέφερε πως δυστυχώς τα ραδιοταξί πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, σημειώνοντας κάθετη πτώση από τον Μάρτιο και εξής.

Για τα ειδικότερα μέτρα προστασίας των επιβατών στα ραδιοταξί τόνισε πως, σύμφωνα με την οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, πλέον επιτρέπεται να επιβαίνουν στα οχήματα έως τρία άτομα, αν δεν αποτελούν οικογένεια και τέσσερα άτομα αν είναι οικογένεια.

Τέλος, ανέφερε πως το κράτος δεν έχει στηρίξει τους οδηγούς των ραδιοταξί, με αποτέλεσμα ο κλάδος να συνεχίσει να πλήττεται έντονα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 532 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.