Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:54 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 12:45

Το Αγρίνιο υποδέχεται την «φλόγα της Αγάπης» την Τετάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Αγρινίου με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχουν στην 18η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η — φλόγα της αγάπης — και του εθελοντισμού θα περάσει από πολλές πόλεις της Ελλάδας συμβολίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά και την αγάπη που διαπνέει την εθελοντική αιμοδοσία.

Το Αγρίνιο θα υποδεχθεί την «φλόγα της Αγάπης» την Τετάρτη   30  Σεπτεμβρίου 2020  και ώρα 7 μμ. με   στο Δημοτικό  Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) στην οδό Δεληγιώργη και σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου θα ξεκινήσει μοτοπορεία στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση την πλατεία Συντριβανίου. Από εκεί συνοδεία εθελοντών αιμοδοτών και συμπολιτών μας θα συνεχιστεί η πορεία με κατάληξη την οδό Βότση 9  στα γραφεία του Συλλόγου,  όπου θα ανάψει ο βωμός.

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ   Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) – Δεληγιώργη –  Παπαθανάση – Αναστασιάδη – Βότση-  Καζαντζή – Σπύρου Τσικνιά – Κύπρου – Μπαϊμπά – Θεοτοκοπούλου – Προυσιωτίσσης – Κων. Βάρναλη – Μάρκ. Μπότσαρη – Σουλίου – Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή – Χαρ. Τρικούπη – Oινέως – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Ανδρέα Παναγόπουλου – Πλατεία Συντριβανίου.

ΑΦΙΞΗ  7.20μμ.  στην οδό Βότση 9 στα γραφεία του Συλλόγου 

ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΒΩΜΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ!!!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ

Δίνοντας αίμα

σώζεις ζωές…

seaagriniou.blogspot.gr/

Διαβάστηκε 1106 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.