Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:09 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 11:43

Ορεξάτες με γκολ στο «Άνφιλντ»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Μάθε τα πάντα για την στοιχηματική winmasters

H Λεόν έκανε το χρέος της χθες το βράδυ, επικράτησε της Ατλ. Σαν Λουίς και η στήλη επέστρεψε στις επιτυχίες! Σήμερα το μενού θα έχει Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα το Λίβερπουλ – Άρσεναλ που ξεχωρίζει.

Η Λίβερπουλ δεν έχει κάνει το ιδανικότερο ξεκίνημα, καθώς έχει θεματάκια στην άμυνα, αλλά η επίθεση της παραμένει το σημείο αναφοράς. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει, αλλά πίσω δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα που θα ήθελε. Θα γίνει και αυτό, αλλά μέχρι τότε θα δέχεται φάσεις και απέναντι της έχει μια ικανή ομάδα απόψε.

Η Άρσεναλ, με όλες τις παθογένειες που έχει σαν οργανισμός, έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και δείχνει ότι φέτος θέλει να αλλάξει επίπεδο. Θέλει να πρωταγωνιστήσει και να καταφέρει να πολύ καλύτερα πράγματα σε σχέση με τις τραγικές τελευταίες σεζόν. Έχει βρει ρυθμό στην επίθεση και σκοράρει με άνεση. Έχει βελτιώσει και την αμυντική της λειτουργία, αλλά στο «Άνφιλντ» είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Περιμένω να δούμε ωραίο παιχνίδι, από δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει με τρομερή όρεξη την σεζόν, ειδικά στην επίθεση και το G/G & Over 2.5 θα μπει στο δελτίο μου.

Διαβάστηκε 616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.