Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:52 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:00

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας κ. Ρούλα Καραδήμα, με ανάρτηση στο Facebook προβάλλει, μέσα από φωτογραφίες και βίντεο, τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης, που έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Η κ. Καραδήμα στην ανάρτησή της ευχαριστεί θερμά, την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για την χρηματοδότηση και την όλη προετοιμασία του έργου.

Ολόκληρη η ανάρτηση,

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ: Η επισκευή του κτιρίου μας τελείωσε και παρελήφθη με μεγάλη μας χαρά. Οι φωτογραφίες αντιπροσωπευτικές των εργασιών που έγιναν. Έγινε επισκευή στέγης, ηλεκτρολογικών, υδραυλικών, οκτώ μπάνια εξ αρχής εκ των οποίων ένα μπάνιο ΑΜΕΑ, αντικατάσταση υαλοπινάκων και τεσσάρων θυρών εισόδου – οι δυο αυτόματες με μηχανισμό υπερύθρων και κατασκευή στεγάστρου πάνω από τη ράμπα εισόδου για την αξιοπρεπή μεταφορά των ασθενών μας, όπως και λοιπές μικροεπισκευές σε όλο το κτίριο.
Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την χρηματοδότηση και την όλη προετοιμασία του έργου αυτού, το οποίο αναβαθμίζει το κτίριο μας αλλά και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από το Κ.Υ. Αμφιλοχίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 563 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.