Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 01:11

Δέσμευση Χαραδαλιά προς Κ. Καραγκούνη να θέσει την Δημοτική ενότητα Στράτου σε έκτακτη ανάγκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης επισκέφθηκε σήμερα την πληγείσα από την πρόσφατη θεομηνία περιοχή της Δημοτικής ενότητας Στράτου καθώς και την επιχείρηση ζωοτροφών «ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ Ι. – ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Ε. ΟΕ», η οποία υπέστη μεγάλη καταστροφή στις εγκαταστάσεις και στον εξοπλισμό της, εξαιτίας της κακοκαιρίας που προκάλεσε την υπερχείλιση του ρέματος. Ο κύριος Καραγκούνης διαπίστωσε προσωπικά το μέγεθος της καταστροφής και επικοινώνησε άμεσα με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έχει ήδη αποσταλεί αίτημα από την Περιφέρεια προς τον αρμόδιο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κύριο Νίκο Χαρδαλιά προκειμένου να τεθεί η περιοχή της Στράτου στις περιοχές έκτακτης ανάγκης.

Ο κύριος Καραγκούνης στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κύριο Νίκο Χαρδαλιά, του μετέφερε την εικόνα και το μέγεθος της καταστροφής που ιδίοις όμμασι διαπίστωσε στην περιοχή της Στράτου και ο αρμόδιος υφυπουργός δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί άμεσα και θετικά στο δίκαιο αίτημα της Περιφέρειας και να θέσει την περιοχή σε έκτακτη ανάγκη.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.