Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 22:57

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μιχαηλίδης: «Προσπαθήσαμε, αλλά ο Ολυμπιακός δεν συγχωρεί τα λάθη»

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο Καραϊσκάκη, ωστόσο στάθηκε στα λάθη που έγιναν στα γκολ των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης στη NOVA μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό:

«Κάναμε μια καλή προσπάθεια. Ήμασταν όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γινόταν απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Κάναμε προσωπικά και ατομικά λάθη και τέτοια λάθη ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να μην τα συγχωρεί. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά αυτό που μετράει στο τέλος είναι βαθμοί. Πάντα υπάρχει περιθώριο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Μαρτίνς: «Στο α' μέρος είχαμε άγχος, στο β' ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός στάθηκε στην εικόνα των Πειραιωτών στα δύο ημίχρονα ενώ ρωτήθηκε για Κάιπερς και Μπρούνο.

Ο Μαρτίνς είπε στη NOVA για:

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: Σήμερα υπήρχε αρκετό άγχος. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή εικόνα λόγω χαλαρότητας. Σήμερα δεν υπήρχε χαλαρότητα αλλά είχαμε άγχος. Στο β' μέρος ήμασταν ο Ολυμπιακός που ξέρουμε και με τον χαρακτήρα που θέλουμε. Αφού κερδίσαμε κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ομόνοια.

Τις κινήσεις του με τις αλλαγές στο ματς: Φυσικά και γνωρίζουμε πολύ καλά την ομάδα. Όπως γνωρίζουμε και τον αντίπαλο και τον έχουμε μελετήσει. Στον πάγκο έχουμε ποιοτικές λύσεις και παιδιά με χαρακτήρα που μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό μετράει.

Τον Κάιπερς: Δεν θα τον κρίνουμε σήμερα αλλά από τις απαντήσεις που δίνει σήμερα. Σήμερα δεν ήταν η πιο καλή του μέρα υπό την έννοια ότι είχε άγχος. Τον υπολογίζουμε πολύ για το μέλλον.

Τον Μπρούνο για δεξιό μπακ: Είναι ένας παίκτης που δεν παίζει στη φυσική του θέση. Έχει όμως ενέργεια, θέληση και μεγάλη προσπάθεια. Ο Μπρούνο με την καθημερινή του προσπάθεια και την επιθυμία του σίγουρα είναι από τους πολύ απαραίτητους παίκτες και αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 753 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.