Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:48 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 17:54

Τέσσερα καθημερινά πράγματα που θα είναι άχρηστα σε λίγα χρόνια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε πως δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτά αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν.

Ο χρόνος κυλάει γρήγορα, η τεχνολογία έχει κατακλύσει τη ζωή μας και υπάρχουν κάποια πράγματα που σήμερα τα χρησιμοποιούμε καθημερινά, αλλά σε λίγα χρόνια θα μας είναι άχρηστα.

Κλειδιά: Θα αρκεί ένα δαχτυλικό αποτύπωμα ή μια μαγνητική κάρτα για να μπεις κάπου. Μπορεί ακόμα και το πρόσωπό σου να είναι το «κλειδί».

Πιστωτικές κάρτες: Η πληρωμή μέσω κινητού ή «έξυπνων» βραχιολιών έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να είναι ακόμα πιο συχνή στο μέλλον. Κάποια στιγμή οι κάρτες θα γίνουν δύσχρηστες.

Μετρητά: Ο μέσος αριθμός συναλλαγών ATM ανά άτομο έχει μειωθεί από το 2010 από 40 σε 25 το χρόνο. Μετά την πανδημία του κορωνοϊού η χρήση μετρητών μειώθηκε κι άλλο.

Κωδικοί: Το δαχτυλικό σου αποτύπωμα θα ξεκλειδώνει κι εδώ τα πάντα, με τους κωδικούς να αντικαθίστανται από ένα απλό άγγιγμα του χεριού σου.

pronews.gr

Διαβάστηκε 1015 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.