Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:05 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 15:06

Διάκριση για τον Αγρινιώτη ποιητή Πέτρο Βελούδα σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διάκριση για τον Αγρινιώτη ποιητή *Πέτρο Βελούδα σε πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης.

Ο ίδιος δηλώνει : "Σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου είχα την τιμή να ανήκω στους βραβευθέντες στον πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης των εκδόσεων κοράλλι.

Στις 9.30 έως τις 02:00 το μεσημέρι στην Αθήνα στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων το κοράλλι έγινε η παρουσίαση του τόμου  έντυπου με τους βραβευθέντες ποιητές.

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι συμμετέχοντες ήταν 1000 άτομα από τα οποία διακρίθηκαν τα 150 ποιήματα μεταξύ αυτών και το δικό μου ποίημα,   ο τόμος επιγράφεται ώς εξής "πανελλήνιος διαγωνισμός ποίησης των εκδόσεων κοράλλι - 150 βραβευθέντα ποιήματα".

Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση και τιμή, από την πλευρά μου θα συνεχίσω τον πνευματικό μου αγώνα, γράφοντας ποίηση, εκφράζοντας τα συναισθήματα μου, προσπαθώντας να ομορφύνω το σύγχρονο "κοινωνικό γίγνεσθαι", να αφουγκραστώ μέσα ακόμη και από τις λέξεις τους παλμούς, τις αγωνίες του ανθρώπου του σήμερα, αν μπορέσει  να προσθέσει η ταπεινότητα μου ένα μικρό λιθαράκι στο πνευματικό-πολιτιστικό οικοδόμημα που λέγεται λογοτεχνία και Νεοελληνικά γράμματα..-"

*ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΥΔΑΣ: Καθηγητής πολιτισμού, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών, μέλος της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων λογοτεχνών, αντιπρόεδρος του συλλόγου "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ" Αγρινίου, πρώην αντιπρόεδρος δημοτικής κοινότητας - δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου, σπουδαστής βρεφονηπιαγωγός, βραβευμένος ποιητής, συγγραφέας.
 
Διαβάστηκε 1723 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 23:33
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα