Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 18:32

Πόζαραν με τα νέα οχήματα οι αστυνομικοί του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρελήφθησαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας τα πρώτα νέα 14 υπηρεσιακά οχήματα μάρκας PEUGEOT 308.

Αναμένεται εξάλλου η παραλαβή και πέντε πολυμορφικών οχημάτων (SUV-NISSAN QASHQAI) και τεσσάρων δικύκλων, για την κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, για την προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας και για την καλυτέρευση των εργασιακών τους συνθηκών.

Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με μεθοδικότητα – ουσιαστικό αγώνα, καθώς και με παρεμβάσεις μας, πετυχαίνουμε για την αστυνομική οικογένεια την επίλυση χρόνιων και άλυτων προβλημάτων», υποστηρίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας που έδωσε στη δημοσιότητα και τη σχετική φωτογραφία.

Με αφορμή την παραλαβή νέων υπηρεσιακών οχημάτων μέσω ΕΣΠΑ ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στους δρόμους της Δυτικής Ελλάδας, περιπολούν τα νέα υπηρεσιακά οχήματα που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης ΕΣΠΑ 2014-2020 και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για Δράσεις Οδικής Ασφάλειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Τα νέα οχήματα έχουν κατανεμηθεί στις Υπηρεσίες Τροχαίας και σε Αστυνομικά Τμήματα με αρμοδιότητες Τροχαίας, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα (21) στην Αχαΐα, (25) στην Αιτωλοακαρνανία ( (14) στην Ακαρνανία και (11) στην Αιτωλία) και (10) στην Ηλεία.

Παράλληλα, ήδη δρομολογείται η παραλαβή ακόμη (36) υπηρεσιακών οχημάτων και πιο συγκεκριμένα (19) οχημάτων τύπου SUV και (17) μοτοσικλετών, που θα ενισχύσουν περαιτέρω τον υπηρεσιακό μας στόλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το νυν και τον τέως Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, αλλά και τους συνεργάτες τους, για την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή τους στην ένταξη και στην υλοποίηση αυτής της δράσης, μέσω της οποίας εκσυγχρονίζεται και ενισχύεται σημαντικά ο υλικοτεχνικός μας εξοπλισμός.»

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 715 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.